Uudised

ÄP 13. mai 2008, 00:00

Ülehomme toimub Eesti transiidi 760. aastapäevale pühendatud konverents Transestonia 2008. Korraldaja Illimar Pauli sõnul on eesmärk jõuda ühisele arusaamale transiiditööstuse prioriteetide suhtes. Lisaks üritatakse vastata küsimustele, kuidas Eesti transiidiäri ummikust välja juhtida. Kes, kuidas ja mida selleks tegema peab? Neile ja paljudele muudele küsimustele üritavad teiste seas vastata majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, riigikogu majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas, Sillamäe Sadama nõukogu esimees Tiit Vähi, Tallinna Sadama juhatuse esimees Ain Kaljurand, Spacecomi juhatuse esimees Oleg Ossinovski ja Eesti Raudtee juhatuse esimees Kaido Simmermann. Konverentsi modereerib transiidiekspert Raivo Vare.

Maksu- ja tolliameti teatel sulges Venemaa maist lihakauba sisseveoks Lätis asuva Terehhova piiripunkti. Liha saab vedada Luhamaa ja Grebnevo piiripunkti kaudu. Kuigi Venemaa meetmed Eesti piiripunkte ei puuduta, on siiski võimalik Eesti piiripunkte läbivate veoste arvu kasv Luhamaal ja Narvas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing