ÄP fototoimetus • 23. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Elagu valitsus... ise oma eelarvega

Politoloog Rein Toomla analüüsis seniseid valitsusi ning jõudis järeldusele, et meie valitsusliidud kipuvad viimasel ajal lagunema umbes kaks aastat pärast valimisi. Seega on Andrus Ansipi valitsusel tema hinnangul jäänud võimul olla veel ehk pool aastat. Toomlal võib kahjuks õigus olla. Eks juba on kostunud kõlakaid koalitsiooni lagunemisest. Esiotsa pigem selleks, et valitsusel oleks kergem eelarvekokkuleppeid põhjendada. Aga ega uut valitsusliitu ei kipu ka ju keegi tegema - võistlejad lasevad Ansipil valitseda oma koostatud eelarve najal.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt