Elagu valitsus... ise oma eelarvega

ÄP 24. september 2008, 00:00

Politoloog Rein Toomla analüüsis seniseid valitsusi ning jõudis järeldusele, et meie valitsusliidud kipuvad viimasel ajal lagunema umbes kaks aastat pärast valimisi. Seega on Andrus Ansipi valitsusel tema hinnangul jäänud võimul olla veel ehk pool aastat. Toomlal võib kahjuks õigus olla. Eks juba on kostunud kõlakaid koalitsiooni lagunemisest. Esiotsa pigem selleks, et valitsusel oleks kergem eelarvekokkuleppeid põhjendada. Aga ega uut valitsusliitu ei kipu ka ju keegi tegema - võistlejad lasevad Ansipil valitseda oma koostatud eelarve najal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing