Muudame vormi ja raha tuleb

ÄP 07. oktoober 2008, 00:00

Riigikogu menetlusse on jõudnud käibemaksuseaduse muutmise idee, millega soovitakse loobuda autoliisingu käsitlemisest teenusena. Muudatuse tagamaa tundub olevat lihtne. Kuna riigil on maksutuludega asjad sandisti, siis oleks vaja kuskilt leida lisaraha. Ja kui samastada autoliising vara võõrandamisega, siis saab liisinglepingu sõlmimisel kohe ka suurema osa käibemaksust kasseerida. Riigieelarvesse tulusid otsiv valitsusliit meenutab Krõlovi valmi "Kvartett", sest lõpptulemusena käibemaksumuudatusest raha rohkem laekuma ei hakka.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing