Muudame vormi ja raha tuleb

ÄP 07. oktoober 2008, 00:00

Riigikogu menetlusse on jõudnud käibemaksuseaduse muutmise idee, millega soovitakse loobuda autoliisingu käsitlemisest teenusena. Muudatuse tagamaa tundub olevat lihtne. Kuna riigil on maksutuludega asjad sandisti, siis oleks vaja kuskilt leida lisaraha. Ja kui samastada autoliising vara võõrandamisega, siis saab liisinglepingu sõlmimisel kohe ka suurema osa käibemaksust kasseerida. Riigieelarvesse tulusid otsiv valitsusliit meenutab Krõlovi valmi "Kvartett", sest lõpptulemusena käibemaksumuudatusest raha rohkem laekuma ei hakka.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing