Kolm majandusministrit vaidlesid riigi osaluse üle majanduses

Katre Pilvinski 27. november 2008, 00:00

"Eesti riik ei hakka reaalse majandusega tegelema, ei lähe ettevõtetesse osanikuks ega osta ettevõtteid," rääkis Atonen eile kodanikupäeva raames peetud majandusministrite arutelul.

Parts nõustus, et valede signaalide andmine tuleb lõpetada. "Kuid on kaks asja, kus valitsus saab anda õigeid signaale. Ettevõtjad ja valitsus pole ühel pool rinnet, tuleb istuda ettevõtjatega ühe laua taha ning selgitada, kus riik ettevõtjat takistab," rääkis Parts.

Tallinna linnapea ja eelmise majandusministri Savisaare sõnul keeras majanduse tuksi mitte riigi ülemäärane sekkumine, vaid see, et riiklikust regulatsioonist hoiduti. Esmases järjekorras tõstataks tema ekspordi küsimuse, kuna laenuraha pööritamisest eluaeg ära ei ela. "See, mille kaudu saaks soodustada ettevõtteid eksportima, on erisoodustusmaks," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing