Show me the money!

ÄP 05. veebruar 2009, 00:00

"Ei tunne mingit eufooriat, mul praegu kümneid tähtsamaid asju ajada," reageeris OÜ Nopri Talumeierei juhatuse liige Tiit Niilo uudisele, et temast on saanud V klassi teenetemärgi kavaler. Aga miljon krooni tagastamatut abi, vaat sellest juba oleks tolku, leidis põllumees. Eks ta ole, ordenid ja muu tilulilu on tore küll, aga praegu huvitab ettevõtjat rohkem see, kuidas suudame miljardikärped ellu viia ja ettevõtlust turgutada. Et meil ka järgmistel aastatel oleks konkurentsivõimeline riik, kus siis juba jagada autasusid majanduse langusest väljatoojatele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing