ÄP 5 aastat tagasi: RMK oleks sobiv börsiettevõte

ÄP 06. oktoober 2009, 00:00

Viis aastat turul tegutsenud, poolt Eesti metsadest haldav Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) on näidanud sobivust börsile. "See on igale ettevõttele kasulik," kommenteeris RMK börsivõimalust ettevõtte eksjuht Aigar Kallas. 1990ndail asus Kallas looma riiklikku tulundusettevõtet. Ent riigi metsafirma efektiivsem toimimismudel tähendanuks poliitilist šokki, sestap vahetas Rahvaliidu juht, keskkonnaminister Villu Reiljan Kallase Ülo Viilupi vastu. Viilup on börsistaatuse suhtes ettevaatlik - risk on suurem ja riigil sekkumise võimalus väiksem.

Hetkeseis: Kallas juhib taas RMKd, ettevõte aga pole börsil nüüdki.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing