Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbanki tippjuhid kohtusid Andrus Ansipi ja Jürgen Ligiga

  "Eks nad uurivad, millised on Eesti majandusarengud ja meie vaade sellele. Väga palju siin rääkida ei ole. Me kindlasti ei kuulu nende riikide hulka, kes sarjavad panku, et ennast paremini näidata," rääkis Ligi hommikuse kohtumise järel.
  Kas Rootsi suurpanga nõukogu liikmed võisid tunda hirmu võimaliku panga sarjamise pärast? Poliitikute agenda on näpuga näidata ja kellegi teise kaela ebaõnnestumisi valada, vastas Ligi. "Objektiivselt on nii, et regulatsioonide kaela on vähe ajada," lisas ta.
  Ligi sõnul küsisid Swedbanki nõukogu liikmed Eesti kasvava inflatsiooninumbri kohta, kuid Ligi vastas, et aasta keskmine hinnatõus on siiski kõigest 1,56 protsenti. Rahandusminister lisas, et Eesti majandusnäitajad peegeldavad majanduskriisist toibumist.
  Swedbank Grupi teatel on nende nõukogu liikmete Eesti-külastus valitsuse tasandil regulaarne. Swedbanki pressiesindaja Rootsis Emma Bergfeldt kinnitas, et nõukogu liikmetel on kavas külastada ka Lätit ja Leedut, et kohtuda sealsete arvamusliidritega ja end kurssi viia kohaliku ärikeskkonna arenguga.
  Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask märkis, et Eesti-visiidil kohtusid Rootsi pankurid ka siinse erasektori esindajatega, kuid nende täpsem päevakava polnud avalik. "Kohtumiste eesmärk on laiema ülevaate saamine sellest, mis on aktuaalsed arengud kohalikus majanduses ja ühiskonnas üldiselt," lisas ta.
  Autor: Katariina Krjutshkova
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohitid: kuidas taltsutada inflatsiooni
Lõppeval nädalal avardasid kuulajate silmaringi raadiosaated inflatsioonist, investeerimisest, OÜtamisest ning turismi olukorrast Ungaris.
Lõppeval nädalal avardasid kuulajate silmaringi raadiosaated inflatsioonist, investeerimisest, OÜtamisest ning turismi olukorrast Ungaris.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.