Citigroupi juhi aastapalk tõuseb dollarilt 1,75 miljoni dollarini

Raivo Sormunen 24. jaanuar 2011, 10:27

USA pangandushiid Citigroup teatas reede hilisõhtul, et panga tegevjuht Vikram Pandit aastapalk tõuseb 1,75 miljoni dollarini, kirjutab MarketWatch. Siiani juhtis Pandit suurtest finantsraskustes sipelnud panka kõigest dollarise palgatšekiga.

 „Pandit väärib palgatõusu, kuna tegevjuht on töötanud väsimatult Citigroupi õigele teele tagasitootmise nimel. Ta on juhtinud restruktureerimist, mis on muutnud panga taas kasumlikuks ja aidanud firma kasvu teele,“ kommenteeris palgatõusu panganduskonterni nõukogu juht Richard Parsons.

Citigroup tegi eelmisel nädalal teatavaks 2010. aasta majandustulemused, milles pank raporteeris esimest korda kasumit pärast 2007. aastat. Panga kasum ulatus eelmisel aastal 10,6 miljardi dollarini.

Citigroupi aktsia käis selle aasta alguses esimest korda pärast 2009. aasta augustit üle 5 dollari taseme.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. January 2011, 10:27
Otsi:

Ava täpsem otsing