6. veebruar 2011 kell 14:05

Arula: loodetavasti lähevad egiptlased varsti koju ja hakkavad tööle

Egiptusesse saematerjali eksportiva Toftan AS juhi Martin Arula sõnul laheneb Egpituse poliitiline olukord loodetavasti kasulikus suunas, inimesed lõpetavad mässamise ning pöörduvad tagasi oma endise elu juurde.

„Olukord tundub natuke rahulikum kui vahepeal. Kaupade mahalaadimised Egiptuse sadamates käivad, mis tähendab, et sadamate töö häiritud ei ole ja arusaamine on ikkagi selline, et poliitiline olukord laheneb meile soodsas suunas. Arvatavasti lähevad nad (mässajad-toim.) varsti koju ära ja hakkavad jälle tööd tegema,“ rääkis Arula reedel. Ta avaldas lootust, et väga valuliselt olukord Egiptuses nende ettevõtte käekäiku ei mõjuta ja kaubatarned Egiptusesse jätkuvad.

Järgmine kaubasaadetis läheb kuu aja pärast ja arvatavasti klaarib olukord selleks ajaks ära, arutles Toftani juht. Infot, et rahutused kauba hinda või vastuvõetavaid koguseid muutnud oleks, Arulal pole. „Hindadele ilmselt väikse surve tuleb,“ prognoosis ta siiski. 

 

 

Autor: Kadrin Karner, Silvia Kruusmaa

Hetkel kuum