Dekoorpuitplaadid kiireks viimistlemise tööks

ÄP 04. aprill 2011, 00:00

Plaate kasutatakse nii uusehitistes kui ka renoveerimisel, nii eluruumides kui ka suvilates, garaažides, saunades, põllumajandushoonetes ning messi- ja näituseruumides.

Enne paigaldamist ja pinnatöötlust peab laskma plaatidel kohaneda kasutuskoha niiskustasemega. Paigaldamisel tuleb arvesse võtta vineeri niiskuspaisumist. Sauna vooderdamisel tuleb plaatide taha jätta tuulutuspragu.

Liimiga kinnitatavate plaatide alus peab olema tasane, nt plaat, betoon või tasandatud tellis. Laeplaati ei või seejuures ainult liimiga kinnitada. Kui kasutada puitplaate välisvooderduseks, peaks silmas pidama, et need oleksid vähemalt 10 sentimeetri paksused.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing