Maxima uus kauplus annab  Ida-Virumaal tööd 72 inimesele

Kadrin Karner 14. juuni 2011, 11:03

Maxima avab reedel Kohtla-Järvel oma seitsmenda supermarketi Eestis. Avatav kauplus annab tööd 72 inimesele.

MAXIMA Eesti OÜ  tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on viimase poole aastaga  tarbimisaktiivsus selgelt kasvanud. „Ostjad on hakanud eelistama suurema kaubavalikuga supermarketeid ja see lubab tänavu sügisel Maximal lisaks Kohtla-Järvele avada kaks suurema formaadiga kauplust Tallinnas ja supermarketi Jõhvis. „Tänavu on plaanis avada kokku kümmekond kauplust ja luua 700 uut töökohta,“ kinnitas Pacesa mais väljaöeldud numbri uuesti üle. „Juba suvel on plaanis avada kauplused Rakveres, Märjamaal, Elvas ja Räpinas.“

Balti riikide suurimal kaupluseketil Maxima on 437 kaubanduskeskust Maxima X, Maxima XX ja Maxima XXX, T-Market ning Ermitažas. Neist 215 asub Leedus, 131 Lätis, 56 Eestis and 35 Bulgaarias. Kontsernil on kokku üle 24 500 töötaja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. June 2011, 11:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing