• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  JPMorgani kvartalikasum langes, kuid ületas ootusi

  JPMorgan Chase & Co III kvartali kasum vähenes 4%, kui Euroopa võlakriis surus investeerimispanganduse kliente kõrvale.

  JPMorgan, kes USA suurpankadest ütleb esimesena enda kvartalitulemused, teatas 4,3 miljardi dollarilisest kasumist ehk 1,02 dollarit aktsia kohta, võrreldes 4,4 miljardiga ehk 1,01 dollarit aktsia kohta möödunud aastal. Kolmanda kvartali jooksul vähenes JPMorgani käibel olevate aktsiate arv 3%, kuna pank ostis 4,4 miljardi dollari väärtuses aktsiaid tagasi. 
  "Kõike arvesse võttes usume, et panga tulemused olid mõistlikud," ütles JPMorgani tegevjuht Jamie Dimon.
  Wall Streeti analüütikud olid panga kolmanda kvartali kasumiks oodanud 91 senti aktsia kohta.
  JPMorgan kärpis kvartalis toorainetega seotud riske ning suurendas osakaalu valuuta ja võlakirjaturul. Toorainete hinnad langesid kolmandas kvartalis seoses hirmust USA majanduse aeglustumise kui Euroopa võlakriisi leviku ees.
  Eelturul langes JPMorgani aktsia üle 1%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.