• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: S&P parim kuu 11 aasta jooksul

  USA börside aktsiad lõpetasid kauplemise päevaste tippude juures kui uudised Kreeka uuest laenuosast ning Euroopa Liidu tippkohtumine pühapäeval tekitas optimismi.

  Dow Jones: 11809    +267   +2,31%Nasdaq: 2637    +39    +1,49%S&P 500: 1238    +23    +1,88%
  Dow Jones Industrial Average tõusu juhtisid Travelers: 57,35 (+5,17%) ja American Express: 48,46  (+4,91%). Kõik 10 S&P 500 sektorit kauplesid rohelisena, kõige enam tõusid materjalisektor ja tarbekaubad. CBOE voaltiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid kauples 32 lähedal.
  Euroopa aktsiad sulgesid täna kõrgemal - lootuses, et lähipäevadel võidakse leida otsustav lahendus võlakriisile. Prantsusmaa ja Saksamaa ütlesid täna enda ühisavalduses, et Euroopa liidrid arutavad pühapäeval lahendusi võlakriisile.
  McDonaldsi aktsia hüppas kõigi aegade kõrgeimale tasemele kui kiirtoidukett teatas paremast kui oodatud 3. kvartali tulemustest. McDonald’s Corp: 92,32 (+3,72%). Konglomeraat ja Dow Jonesi komponent General Electric teatas kasumist, mis vastas analüütikute ootustele, käive ületas ootusi. GE: 16,31 (-1,92%). Fordi aktsia rallis üle 4% kui reitinguagentuur Standard & Poor’s tõstis autotootja krediidireitingut.
  Toorained rallisid enne EL-i tippkohtumist. Kuld tõusis 1,7% kui unts maksis 1640 dollarit. U.S Light toornafta tõusis 1,8% ehk 87,6 dollarini, Londoni brent kerkis üle 110 dollari barreli eest. Hõbeda hinna suur kõikumine jätkus, täna tõusis hõbe 3,4% kui unts maksis 31,4 dollarit.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.