BofA: noored peaksid mõned nädalavahetused vabaks võtma

Raido Neemre 10. jaanuar 2014, 22:07

 Bank of America, mis on USA suurimaid finantsasutusi, sõnas, et nad kavatsevad oma töötingimusi parandada,  ühinedes oma konkurentidega, kes soovitavad enda noorempankuritel mõned nädalavahetused vabaks võtta.

 “Kuigi me ei julgusta nädalavahetusel töötamist, soovitame , et analüütikud ja teised töötajad võtaksid kuus vähemalt 4 päeva vabaks,” sõnas globaalse-ja korporatiivpanganduse juht Christian Meissner oma tänases töötajatele saadetud memos.

 Noore praktikandi Moritz Erhardti surma järel kutsus Bank of America kokku juhtide koosoleku, arutamaks kõiki tragöödia aspekte. 21- aastane praktikant suri epilepsiahoo tagajärjel.  Erhardti vanemate ja töökaaslaste sõnul ei nurisenud ta kunagi töökoormuse üle, seda isegi kella viieni hommikul tööd tehes.

 “Meie tänase puhkusepoliitika kohaselt on analüütikud ja kaastöötajad kohustatud oma aastased puhkusepäevad välja võtma,” sõnas Meissner oma memos.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. January 2014, 22:07
Otsi:

Ava täpsem otsing