Tartu reguleerib välikohvikute lahtiolekuaegu

26. märts 2014, 13:52

Tartu linnavalitsus muutis hooajalise müügi korda, mis näeb ette välikohvikute sulgemise kell 24 ja neis teenindamise lõpetamise kell 23.

„Kesklinna elanike ja ettevõtjate rahulolematus öise lärmi ja õigusrikkumistega ning politseistatistika analüüs on meid sundinud välikohvikute lahtiolekuaegu piirama. Eelmisel suvel sai politsei kesklinna üle paarisaja väljakutse,“ kommenteeris abilinnapea Kajar Lember.

Hooajalise müügi korra muudatus, mis hakkab kehtima aprilli algusest, näeb ette välikohvikute sulgemise hiljemalt kell 24. Selleks, et ei tekiks probleeme klientidega, kes esitavad tellimuse enne kella 24 ega jõua sulgemise ajaks tellimust ära tarbida, kehtestatakse nõue, et hooajalistel laiendustel tuleb klientide teenindamine lõpetada hiljemalt kell 23.

Ettevõtlusosakonnal on õigus lisaks piirata välikohviku kauplemisaega, kui klientide käitumine häirib või seab ohtu teisi inimesi, andis linnavalitsus teada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. March 2014, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing