Kuidas investeerida 25 miljonit dollarit?

Romet Kreek 21. aprill 2014, 16:07

Rikaste, vähemalt 25 miljoni dollari väärtuses klientide varasid investeeriv Ascent Private Capital Management küsib, kas vanad varade jaotamise reeglid on tänases rikaste maailmas jätkuvalt jõus.

U.S. Bancorpile kuuluv Ascent kasutab strateegiat, mille nimeks on eesmärgistatud investeerimine ning mis sobitab kokku klientide varad psühholoogiast tuntud Maslow vajaduste püramiidiga. Teooria kohaselt peaksid algama inimeste vajadused esmavajadustest nagu vesi, toit, ja eluase liikudes üha emotsionaalsematele vajadustele nagu endast lugupidamine, loovus ja tunnustamisvajadus.

Ascent jaotab raha hierarhia alusel nelja eraldi portfelli – turvalisus, elustiil, varade kasvatamine ja sotsiaalane mõju. Esimene portfell täidab esmased vajandused, kattes paari aasta elamiskulud ja on täiesti likviidne, koosnedes rahast ja selle ekvivalentidest. Ülejäänud kolmes lisandub riskivõtt, et saavutadada kõrgemaid tootlusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2014, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing