General Electricu tulemused vastasid ootustele

Juhan Lang 18. juuli 2014, 14:33

USA tööstuskonglomeraadi General Electricu kvartalitulemused vastasid analüütikute ootustele, mil puhaskasumiks aktsia kohta teeniti 39 senti, võrreldes mullu sama ajaga teenitud 36 sendiga osaku kohta.

USA reaktiivmootorite ja vedurite tootja kvartali käive kasvas 36,2 miljardile dollarile võrreldes mulluse 35,12 miljardiga. Agentuuri Thomson Reuters küsitletud analüütikud ootasid General Electricu puhaskasumiks 39 senti aktsia kohta ja käibenumbriks 36,3 miljardit dollarit.

Reutersi andmetel peab ettevõte kõnelusi oma majapidamisseadmete brändi müügiks. Üle 100 aasta vanuse tootemargi hinnaks on määratud 2,5 miljardit dollarit. Samal ajal on ettevõte kõnelustes Prantsusmaa energeetikakontserni Alstomiga viimase ülesostmiseks.

Bloombergi andmetel võib USA firma Alstomi eest maksta enam kui 13 miljardit dollarit, ehk pea neljandiku võrra rohkem ettevõtte reaalsest turuväärtusest. General Electricu jaoks oleks see aegade suurim ülevõtutehing.

Tänasel eelturul on ettevõtte aktsia 1,52% jagu kukkunud, 26,61 USA dollarile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2014, 11:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing