Äripäev • 12. detsember 2018 kell 8:09

Viru Keskus saab uue juhi

Jaanuari alguses asub Viru Keskuse tegevjuhina ametisse Gertti Kogermann. Viru Keskuse käivitamisest alates 2003. aastal keskust juhtinud Ants Vasar jätkab ettevõttes nõunikuna, kirjutab Äripäeva portaal Kaubandus.

Ants Vasar ja Gertti Kogermann  Foto: Kalle Veesaar

Enam kui 15 aastat tagasi, pool aastat enne Viru Keskuse ametlikku avamist, keskust juhtima asunud Ants Vasar teatas otsusest juhatuse liikme lepingut mitte pikendada ligi aasta tagasi.

„Möödunud aastal püstitasime läbi aegade käibe – ja külastajate rekordi, mil teeninduskohtade käive oli ligi 142 miljonit eurot ja külastatavus ligi 16 miljonit," rääkis Ants Vasar.

Uue juhi ametisse asumise aega peab Vasar ainuõigeks. „Algaval majandusaastal Viru Keskuse missiooni ellu viima, tulemusi kujundama ning järgmise perioodi strateegiat looma hakata on parim aeg. Annan senise rolli juhtimiskogemusega Gertti Kogermannile üle rahuliku südamega,“ lisas ta.

Gertti Kogermann oli alates 2006. aastast ASi Rahva Raamat juhatuse liige ning enne seda Eesti Ekspressi Kirjastuse ASi levidirektor. Viru Keskuse tegevjuhina alustab Gertti Kogermann 2. jaanuaril 2019. aastal.

Loe pikemalt portaalist Kaubandus.

Hetkel kuum