Äripäev • 3 jaanuar 2019

Raadiohommikus: kuidas saada 10 000 eurot ja millega vallutada Jaapani turg?

PyeongChang 2018. President Kersti Kaljulaid avas Eesti firma Esteloni esinduse.  Foto: Postimees/Scanpix

Reedene hommikuprogramm keskendub sellele, kuidas välisturgudel hea ärikontakt saada ja oma tooteid eksportima hakata. Oma kogemusi jagab käsitöökõlareid valmistava Esteloni kaasasutaja ja tegevjuht Alissa Vassilkova, kes räägib, kuidas õnnestus ettevõttel end Jaapani turule murda.

Peale selle räägime hommikuprogrammis, kuidas aitab ärikontaktide loomisele kaasa äridelegatsioonidel osalemine.

Samuti anname ülevaate, mida teha selleks, et saada endale 10 000 eurot. Just selline peaauhind ootab inimest, kes kirjutab arvamuskonkursile Edukas Eesti parima idee. Konkursist räägib hommikuprogrammis lähemalt Äripäeva arvamustoimetuse juht Erki Varma.

Hommikuprogrammi juhivad Eliisa Matsalu ja Priit Pokk.

11.00-12.00 "Äripäev eetris". Lõppeva nädala olulisemad teemad võtavad kokku Äripäeva ajakirjanikud Pille Ivask, Liina Laks ja Viivika Rõuk.

13.00-14.00 "Kinnisvaratund". Saates on külas Uus Maa Kinnisvarabüroo partner Mika Sucksdorff ja analüütik Igor Habal, kes võtavad kokku 2018. aasta arengud ärikinnisvaraturul ja vaatavad ette, mida võiks tuua alanud aasta. Saab selgeks, kas uute büroohoonete kerkides on muutunud üürihinnad ja kui palju kaubanduskeskuseid Tallinnasse veel mahub. Saadet juhib Kristi Kool.

15.00-16.00 "Ettevõtlusraadio". Seekordses Investoriteliidu saates tuleb juttu robotitest, mis muudavad meie elukvaliteeti. Robotitest ja Cleveroni sünni- ja eduloost räägib juht ja asutaja Arno Kütt. Saatejuhid on Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Kuulake raadiot otse siit.

Hetkel kuum