• Jaga lugu:

  Kiyosaki: suur kriis on tulekul

  Maailmakuulus rahateadmiste õpetaja Robert KiyosakiFoto: Facebook

  Finantskirjaoskuse õpetaja Robert Kiyosaki on mures, sest näeb maailmamajanduses järgmisel aastal suurt kriisi.

  Praegu tasuks valmistuda kriisiks, aga kriis ise loob võimaluse varandust kasvatada, ütles Kiyosaki Edu Akadeemia veebiseminaril. „Ma lähen tagasi rahasse ja valmistun uueks krahhiks, sest siis on aktsiad ja muu vara väga odav,“ ütles ta.
  „Ma prognoosin, et Ameerikas tuleb suurem terrorirünnak, kui seda oli 9/11, ja see toob endaga kaasa maailmamajanduse kokkukukkumise. Halva uudise juures on alati ka hea uudis. Tasuks hakata mõtlema sellele, kuidas kriisiks valmistuda ja kuidas sellest kasu lõigata,“ ütles raamatu „Rikas isa, vaene isa“ autor.
  Kiyosaki peab rumalaks ideid, mida on aastaid peetud õigeks. Üks selline on näiteks tava minna kooli selleks, et saada hea töökoht. Teine on raha säästmine. „Miks säästa raha, kui kõik seda ainult juurde trükivad? Euroopa Liit, Hiina, Jaapan, Ameerika teevad seda. Milleks siis säästa? Selleks peab tõeliselt rumal olema. Inimesed säästavad, kuna järgivad vanu reegleid,“ ütles ta.
  Finantsguru sõnul ei kao ISIS ega terrorism mitte kuhugi ning olukord on halb. „Putin ja Obama kohtuvad, et arutada olukorda Süürias, aga me vihkame teineteist – Venemaa ja Ameerika ju ei salli teineteist,“ ütles Kiyosaki.
  Kiyosaki ennustas 2002. aastal, et 2008. aastal saabub suur finantskriis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.