• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Internetiaktsiad Stockholmi börsil järsus languses

  Stockholmi börs on kohalike ja USA aktsiaturgudelt pärinevate halva alatooniga uudiste tõttu liikumas miinuses. Börsi üldindeks SX-General liikus kell 11:55 1,44 protsenti eilsest sulgemistasemest madalamal 5043,20 punktil.

  Eile USAs Stockholmi sulgemistasemega võrreldes arvestuslikult umbes 2 Rootsi krooni kaotanud Ericssoni aktsia hind liikus samal ajal 2,88 protsenti madalamal 118 krooni tasemel.
  Internetiettevõtte Icon Medialab teatas neljanda kvartali 50 miljoni kroonini küündivast kahjumist ning Medialab Asia valdusfirmale Boathouse ostuks tehtud pakkumise tagasivõtmisest. Maaklerite hinnangul pole Iconi pankrot järgmisel aastal siiski tõenäoline. Icon Medialabi aktsia oli kell 11:55 kaotanud 25,93 protsenti ja kukkunud 20 krooni tasemele.
  Internetikonsultatsioonidega tegelev Framtidsfabriken oli samaks ajaks kaotanud 13,49 protsenti ning liikus 10,90 krooni tasemel.
  Eilse kauplemispäeva lõpetas Stockholmi börsi üldindeks 1,34 protsenti madalamal 4946,91 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.