Äripäev • 21. mai kell 11:00
Arvamused
Ainult tellijale

Koalitsioonileppe sõlmimine kui metsakollide rahajagamine

Mõhk, Tölpa ja Vanamoor ei suuda raha ära jagada, nagu valitsust moodustavad erakonnad kemplevad mõnikord ministrikohtade pärast.   Foto: Kaader filmist "Nukitsamees"

Praegused koalitsioonikõnelused meenutavad rohkem „Nukitsamehest“ tuntud rahapaja jagamist, leidis Eesti 200 juhatuse liige Margus Tsahkna. Koalitsioonileppe sõlmimise edasilükkamine 100 päeva võrra pole siiski imerohi, leiavad erakondade esindajad.

Senisel kujul koalitsioonilepingut on vaja valitsust moodustavatele erakondadele, kuid mitte riigi arenguks, kirjutab erakonna Eesti 200 juhatuse liige Margus Tsahkna kommentaariks arvamuskonkursil Edukas Eesti kolmanda koha saanud Kuldar Leisi ideele, et tõelise lepingu võiksid erakonnad sõlmida alles 100 päeva pärast valitsuse töölehakkamist.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum