Lauri Teder • 1. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Baltic Horizon kogus investoritelt pea 17 miljonit

Baltic Horizon fondi juht Tarmo Karotam
Baltic Horizon fondi juht Tarmo Karotam  Foto: Andres Haabu

Northern Horizon Capital AS avaldas börsiteates, et neljapäeval kell 15 lõppenud Baltic Horizon Fundi täiendavate osakute avaliku pakkumise käigus märkisid investorid 16 960 273,23 euro väärtuses fondi osakuid.

Fondivalitseja Northern Horizon Capital AS otsustas jaotada kõik 12 784 768 märgitud osakut täies ulatuses investoritele. Pärast uute väärtpaberite registreerimist on Baltic Horizon Fundi osakute koguarv seega 77 440 638.

Fondijuht Tarmo Karotami sõnul on firma pakkumise tulemustega rahul ning plaanib paigutada kaasatud kapitali strateegiliselt ja esimesel võimalusel Baltikumi pealinnades. "Antud neljas kapitali kaasamise ring lubab fondil kasvatada oma netovarasid ning turukapitalisatsiooni üle 100 miljoni euro," teatas Karotam. Samuti kinnitas ta, et fond jätkab oma kvartaalse väljamaksete tegemise poliitikaga. Märkimisest kõrvale jäänud investorid saavad soetada Baltic Horizon Fundi osakuid Stockholmi ja Tallinna börsi järelturul.

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt