Anu Lill • 4. veebruar kell 15:36
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investorid kiidavad LHV sammud eralaenuturul heaks

Investorite hinnangul tundub LHV muust majandusest eraldi vaadatuna väga hea investeering ja tugev kasvuettevõte, sest on rajanud endale soliidse kasvuvundamendi. Seda ka näiteks Danske laenuportfelli ostu näol.

Investorite sõnul on LHV-l mitmeid eeliseid teiste: kodumaine kapital, suurte pankade hirmud ja ka investeeringud tehnoloogiasse.  Foto: Andras Kralla

Viimase kvartali suure laenuprovisjoni tõttu kahanenud kasum ei ole investorite sõnul probleem, sest pank vajas kasvuks eralaenumahu suurendamist ning Danske portfell oli selleks paras tükk. Aasta lõikes oli aga pangal laenuprovisjon väiksem kui eelneval aastal.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum