• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna börs läks langusele

  Aktsiate hinnad Tallinna börsil läksid eile järsule langusele. ÄP indeks kukkus päevaga 3,45%, 396,11 punktile. Veelgi halvemast päästis börsi Hansapanga aktsiale esitatud suur ostuorder, mis hoidis aktsa hinnalanguse teiste likviidsemate aktsatega võrreldes 3--4% väiksema, 2,8 protsendil.
  Börsisüsteemi kogukäive ulatus eile registreeritud 290 tehingus korraliku 57,67 mln kroonini, sedagi suuresti tänu Hansapanga aktsiale, mis andis kogukäibest ca 77%.
  Plusspoole jäid eile vaid üksikud aktsiad. Kuid tõusuprotsendid olid see-eest muljetavaldavad. Pikalt vindunud ASA Kindlustuse aktsia hind kerkis eile koguni 20,8% võrra ja oleks maaklerite sõnul võinud veelgi kerkida, kui mitte nn võrdlushinna kasutamine ei oleks hinnatõusule piiri ette seadnud. Ühtegi konkreetset uudist ASA tõusu ei saatnud ja selle tingis tagasihoidliku käibe juures tekkinud veidi suurem ostuhuvi.
  Täna tasub investoritel tähelepanelikult jälgida, kuidas mõjub eile maailma aktsiabörse laastanud maru (RTS- indeks langes näiteks 9,11%) Tallinna börsile. Pole võimatu, et Aasia kriis veelgi süveneb ja see peaks manitsema ettevaatlikusele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Euroopa aktsiaturud taastuvad eelmise nädala järsust langusest Baltikumis langus
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Uut koroonatüvi leidub 38 riigis
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).
Koroonaviiruse uus tüvi Omikron on reedese seisuga tuvastatud 38 riigis, teatas Maailma Terviseorganisatsioon (WHO).