5. november 2002 kell 15:21

Eestisse tuleb neljapäeval Briti eurominister

Neljapäeval tuleb Eestisse ühepäevasele visiidile Ühendatud Kuningriigi eurominister Denis MacShane.

Kohtumistel peaminister Siim Kallase ja välisminister Kristiina Ojulandiga on kõne all Euroopa Liidu laienemise ja ELi tulevikuga seonduvad küsimused, samuti koostöö laienenud Euroopa Liidus ja kahepoolsed suhted.

Välisminister Ojuland ja Briti eurominister annavad neljapäeval ka ühise pressikonverentsi, seejärel peab MacShane välisministeeriumi pressisaalis loengu teemal 'Europe-where next? a personal vision'.

Pärastlõunal teeb MacShane jalutuskäigu vanalinnas ja avab Briti Nõukogu eestvõttel Linnagaleriis Harju tänavas korraldatud briti raamatu- ja meediadisainerite näituse, mille on koostanud briti näitustekujundaja Martino Gamper.

Hetkel kuum