Christel Karits • 7. detsember 2006 kell 22:00

70ndate rokilegendid ühel laval

Kel koolipidude aeg 1970-1980ndatesse jäi, võivad täna nostalgitseda Saku Suurhallis, kus ühel laval astuvad üles Smokie, Sweet ja Suzi Quatro.

Kontserdi korraldajad lubavad kuulajatele mõnusat muusikaelamust ja meelelahutuslikku õhtut. "Kõik kolm artisti on laval tunni ja esitavad oma loomingu paremiku. Nende esinemise vaheaegadel mängib Ivar Männik rokilegendide ajastust pärinevat plaadimuusikat," ütles Saku Suurhalli juht Aivar Sirelpuu.

Smokie, Sweet ja Suzi Quatro (pildil) on nn glam-rock'i pioneerid, kes saavutasid 1970-80ndatel aastatel kogu maailmas populaarsuse muusikaga, mis on mõjutanud roki arengut ja mitme põlvkonna kuulajate maitset.

"Legends of Rock" toimub täna, 8. detsembril Saku Suurhallis. Uksed avatakse kell 17, kontsert algab kell 19.

Hetkel kuum