• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT nutitelefonide TOPi esikolmikus vaid Samsungid

  EMT nutitelefonide müügiedetabeli esikolmikus olid kolmandas kvartalis vaid Samsungi mudelid.

  EMT seadmete jaemüügi grupi juhi Heiko Sõro sõnul on nutitelefon muutunud tarbeesemeks. "Tarbija on avastanud enda jaoks nutitelefoni kui suurepärase töö- ja meelelahutusvahendi, mille abil muuta oma igapäevased toimingud kiiremaks, lihtsamaks ja efektiivsemaks," selgitas ta.
  EMTs kolmandas kvartalis enimmüüdud nutitelefonide TOP 10 (sulgudes koht teise kvartali edetabelis):1. (2.) Samsung Galaxy Ace2. (-) Samsung Galaxy Gio3. (1.) Samsung Galaxy 5804. (5.) Sony Ericsson Xperia X85. (-) Samsung Galaxy SII6. (3.) iPhone 4 16 GB7. (4.) Samsung Galaxy Mini8. (10.) HTC Wildfire S9. (-) Sony Ericsson Xperia Neo10. (6.) Nokia 5230
  Uutest mudelitest on EMT teatel hästi startinud Sony Ericsson Xperia Ray ja Xperia Active. Need kaks mudelit on neljanda kvartali potentsiaalsed TOP10 tooted.
  Kolmanda kvartali kokkuvõttes suurenes EMTs nutitelefonide osakaal kogu mobiiltelefonide müügist 40%ni, trend on jätkuvalt kasvav. Augustis jõudis müügile ka uus Samsung Galaxy Tab 10.1 tahvelarvuti, mille saabumine EMT müügivõrku on aidanud tahvelarvutite müüki sisuliselt kahekordistada ja pakkuda tugevat konkurentsi seni enimmüüdud iPadidele, teatas EMT.
  EMT kuulub koos Elioniga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT-ettevõtete gruppi Eesti Telekom. Telekomi suuromanik on TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 135 miljonit klienti, tegutsedes 20 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.