• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moody's ennustab uusi kärpeid Euroopas

  Pärast eileõhtust Itaalia reitingu alandamist on Moody's Investors Service hoiatanud, et teisigi madalama kui Aaa-reitinguga riike võib ees oodata reitingu kärbe.

  "Vaid kõige tugevamad euroala liikmed suudavad tõenäoliselt krediidireitingu alandamisele vastu panna," ütles Moody's. "Sellest tulenevalt eeldame, et nõrgema reitinguga riigid kaotavad enda reitingud."
  Moody's lisas, et Aaa-reitinguga riikidele esialgu mingit äkilist survet ei ole, vahendab Bloomberg.
  "Teatud Euroopa riikide võlakirjades on tekkinud tugev usalduskriis ja Moody's ennustab, et selline erakordselt nõrk turgude meelestatus kestab edasi," teatas reitinguagentuur eilsel pressikonverentsil.
  "Tegu ei ole enam ajutise probleemiga, mida saab lahendada likviidsuse suurendamisega ja üha suurem hulk eurotsooni riike on usalduse kaotusest järjest enam mõjutatud," ütles Moody's.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.