13. detsember 2011 kell 6:54

10 parimat linna USAs äri ajamiseks

Viiendat aastat koostatud USA parima ärikliimaga linnade edetabeli võitis teist aastat järjest riigi pealinn Washington, D.C.

MarketWatch kiidab kokkuvõttes pealinna, öeldes, et seal on kõik olemas: piisavalt suuri ja väikeseid firmasid, tugev majandus, madal töötusemäär ja suur valitsussektor, millele rasketel aegadel toetuda.

Analüüsi kaasati mitmeid valdkondi, millega mõõdeti palju ärisid piirkonnas tegutseb ja kas need ärid aitavad kohalikul majandusel kasvada. MarketWatch otsis eelkõige tõestusi, et regioon on soodus äri ajamiseks, analüüsides mitmeid majandusnäitajaid.

Parimad linnad äriks 2011 edetabel:

1. Washington, D.C.2. Boston3. Des Moines, Iowa4. Minneapolis-St. Paul5. Omaha, Nebraska6. Oklahoma City7. Salt Lake City8. Austin, Texas9. New York10. San Antonio

Suurematest linnadest olid tabelis veel ära toodud Dallas (13. koht), Seattle (15.), Philadelphia (23.), San Francisco (31.), Memphis (45.), Chicago (51.), Los Angeles (58.), Miami (72.), Las Vegas (76.) ja Detroit (86.).

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum