• Jaga lugu:

  Raadiohitid: investeerimisest ja veel kord investeerimisest

  Möödunud nädalal toimunud Investeerimisfestivalil astus üles 40 investeerimismaailmas tuntud nime.Foto: KARLI SAUL

  Sel nädalal jagunesid Äripäeva raadio enimkuulatud saated kahe teema vahel: kuulajaid huvitasid enim intervjuud esinejatega nädal tagasi toimunud Investeerimisfestivalilt ning kõnetas ka tehnoloogiaettevõtte Wise'i börsileminek ja selle tulevik.

  Äripäeva raadio nädala kuulatuimad saated:
  1. Investor Toomase tund. Kristjan Liivamägi: raha on praegu rämps
  Saates mängisime ette kokku neli intervjuud, mis on salvestatud möödunud nädalavahetusel toimunud Investeerimisfestivalil. Kõlavad intervjuukatked nelja investoriga: Kristjan Liivamäega, Triin Hertmanniga, Madis Müüriga ja Kadri Mäsakuga.
  Kuula siit:
  2. Kuum tool. Suur intervjuu: tulevane miljardär Kristo Käärmann sai börsil käe valgeks juba verinoorelt
  Wise'i juht ja asutaja Kristo Käärmann avas saates oma elu tähtsaima investeeringu ehk rahvusvahelist makselahendust pakkuva ettevõtte Wise'i edu saladuse ning rääkis, kui palju kasvuruumi veel ettevõttel jagub.
  Saadet juhtis börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
  Kuula siit:
  3. Hommikuprogramm. Taavet Hinrikus müüs 4 protsenti oma Wise'i aktsiatest
  Sel nädalal börsil debüteerinud tehnoloogiaettevõtte Wise'i kaasasutaja Taavet Hinrikus müüs enda aktsiapakist 4 protsenti.
  Hinrikus rääkis hommikuprogrammis, et osaluse selline suurus kujunes Wise'i aktsionäride ühisest kokkuleppest. Samuti ütles Hinrikus, mida kavatseb ta aktsiate müügist saadud rahaga edasi teha.
  Intervjueeris Eliisa Matsalu.
  Kuula siit:
  4. Kauplemise ABC. Kuumad aktsiavihjed Investeerimisfestivalilt
  Saates räägivad enda portfellidest ja paljulubavamatest investeerimisideedest nädalavahetusel toimunud Investeerimisfestivalil esinenud börsikaupleja Marat Kasparov ja investor ning blogija Ornella Jõgi.
  Saadet juhtisid Kaspar Allik ja Juhan Lang.
  Kuula siit:
  5. Hommikuprogramm. Rahakratt: väike joogipaus enne miljonit kulub ära
  Investeerimisfestivalil Äripäeva raadiole antud intervjuus uurisime Rahakratilt, kuidas ta on aktsiaturgude suhtes meelestatud, kuhu ta praegu investeerib, miks ta kinnisvaraturule hetkel ei tiku ning milline õpetlik lugu jäi tal 2021. aasta Investeerimisfestivali laval rääkimata.
  Intervjueeris Anete Hela Pulk.
  Kuula siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.