Google pakub uusi võimalusi

ÄP 08. juuni 2006, 00:00

Google käivitas veebipõhise tabelarvutusprogrammi Google Spreadsheet, mis on vaid üks uutest vidinatest, mille abil võidakse peagi pakkuda konkurentsi ka Microsoft Office'ile.

Google'i tabelarvutusprogramm on ilmselt paslik lihtsamale kasutajale, kes ei vaja Microsoft Office'i mitmekülgseid võimalusi. Samuti on pakutav alternatiiv tasuta. Ainsad eeldused on Google'i kasutajakonto ja muidugi internetiühenduse olemasolu.

Google ostis märtsis ka veebikoostööd võimaldava lehitsejapõhise tekstiredaktori Writely, mis on aga alles töös. On oletatud, et beetatestimisse jõudnud Google Notebook ongi selle edasiarendus. Lisades n-ö paketti ka juba olemasoleva kalendri võimaluse, saabki kokku hädapärase kontoritarkvara.

Kuigi viimane lisa Google'i vidinate pagasisse ei ole täiesti uus leiutis, nimelt on olemas ka teisi veebipõhiseid tabelarvutuslahendusi, on tegemist siiski ilminguga, mis näitab, kuhu Google tulevikus liikuda võib. Google'i teistest programmidest on paljudele kindlasti juba tuttavad Google Desktop ja Google Maps, mis võimaldab oma arvutis vaadata kogu maakera satelliitfotode põhjal koostatud kaarti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing