Target laieneb Kanadasse

Rait Rebane 13. jaanuar 2011, 21:28

Ühendriikide odavmüügikett Target teatas täna, et ostab Kanadas kaubanduspindasid 1,84 miljardi dollari eest, mis tähendab, et jaemüüja plaanib laieneda naaberriiki.

USA suuruselt teine odavmüügikett Target ostab kaubanduspindasid kohalikult jaemüüjalt Zellers Inc 1,84 miljardi dollari eest, kokku tahab ettevõte 2014. aastaks avada kuni 150 kauplust. Samuti plaanib Target kulutada ligi miljardi, et renoveerida ostetavaid pindasid.
 
„Me usume, et ajastus on õige, siiani oleme õigete käikude suutnud end edukalt majandada, et teha nii suur investeering,“ teatas Targeti pressiesindaja Eric Hausman, „uutest kauplustest lisanduv kasum võimaldab meil ka aktsiaid hakata tagasi ostma.“
 
Neljapäeval on jaemüüja aktsia kerkinud 0,43 protsenti 55,69 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. January 2011, 21:28
Otsi:

Ava täpsem otsing