Merko alustas Paepargi arenduse III etapiga

Romet Kreek 16. jaanuar 2014, 12:45

Merko Ehitus alustas Paepargi korteriarenduse kolmanda etapiga, mille raames valmib käesoleva aasta lõpuks kolm kortermaja kokku 54 korteriga.

Kahe esimese etapi vastu on olnud väga suur huvi ning seni valminud kuues majas on müüdud 108 korterit, teatas ettevõte.

"Huvi Paepargi korterite vastu on olnud suur ja müük aktiivne – 2012. aasta sügisel alustatud teise etapi korteritest müüsime enamiku juba eelmüügist. Paepargis on endale uue kodu soetanud eeskätt majanduslikult heal järjel hilises nooruses või varases keskeas sama piirkonna lähistel varem elanud inimesed. Piirkonna atraktiivsust on kindlasti suurendanud Paepargi puhkeala valmides tekkinud väärtuslik elukeskkond," ütles Merko Ehitus Eesti elamudivisjoni direktor Tiit Kuusik.

"Meil on hea meel alustada siia hästisobivate uute kortermajade ehitust ning oleme juba planeerimas ka järgmist, neljandat etappi," lisas ta.

Kuusiku sõnul on Paepargi elurajooni puhul tegu hea hinna ja kvaliteedi suhtega korteriarendusega tänu terviklikule arendusele, mis hõlmab miljööväärtuslikku elukeskkonda, hea infrastruktuuriga asukohta kesklinna ja Kadrioru piiril, usaldusväärset ehitajat ning kvaliteetset viimistlust.

Kolmanda etapi raames rajab Merko aadressil Paepargi 17, 19 ja 21 kolm neljakorruselist 18 korteriga maja, mille arhitektiks on Erkki Ristoja ning sisearhitektideks Eerik Olle ja Ahti Peetersoo. Uue arendusetapi korterite keskmine ruutmeetri hind on vahemikus 1600-1800 eurot.

Paepargi kortermajad asuvad Sikupilli asumis Pae pargi alal kesklinna ja Kadrioru vahetus läheduses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. January 2014, 12:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing