Äripäev • 19. aprill 2018
Jaga lugu:

Hommikuprogramm: kas investeerida mängutootjatesse?

Vladimir Funtikov  Foto: Andres Haabu

Mängutootjad on viimastel aastatel kiirelt kasvanud, kuid kas tasub neist mõnda investeerida. Äripäeva raadio hommikuprogrammis vastab sellele küsimusele mobiilimängude looja Vladimir Funtikov.

Lisaks astuvad hommikuprogrammis üles Eesti ettevõtete sotsiaalmeedia kasutust uurinud Brit Mesipuu ning Eesti majanduse kümnendite olulisemad ettevõtted kaardistanud Väinu Rozental.

Saatejuhid on Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Reede jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Kuum tool". Keskkriminaalpolitsei juht Aivar Alavere tunnistab, et pahalased on küberkuritegevuses politseist mitu sammu ees ja on vaja kurja vaeva näha, et rahapesu, narkoäri ja korruptsioon internetiavaruste kaudu täiesti käest ära ei läheks. Saatejuht on Eliisa Matsalu.

13.00-14.00 "Ettevõtte edulugu". Uurime, kuidas sai Kaido Laanetist Maxime Trijoli konjakimaja müügijuht Põhja- ja Kesk-Euroopas. 17. ja 18. mail toimub Äripäeva Pärnu juhtimiskonverents "Oma saar", mille üks esineja ta on. Laaneti sõnul armus ta konjakisse nii ära, et oli nõus minema või jala Jaapanisse, kui oleks teadnud, et keegi tahab kuulata sellest midagi. Laanetit intervjueeris Äripäeva kaastoimetaja Indrek Kald.

15.00-16.00 "Kullafond". Saates "Töö ja palk" räägitakse märgistest, mida ettevõtjaile jagatakse, ning kuidas neid töötajate ettevõttesse meelitamisel ära kasutada. Saates on külas Ave Laas kaugtööühingust ja Ragn-Sellsi personalijuht Kaira Parve. Saatejuht on Helen Kõrgessaar.

Laupäeval 10.00-12.00 "Persoon". Yana Toom on Eesti poliitika „kohutav laps“ – „korralikud“ poliitikud ei hakka üldse kuulamagi, mis ta räägib, panevad aga kohe oma plaadi peale. Tegelikult on Toom raudse käega argumenteerija, keda pole lihtne segadusse ajada. Ta on naine, kes ei karda midagi, nagu teda iseloomustab koos Toomiga Süürias käinud Andrei Hvostov. Saade annab lähivaate Toomi mõttemaailma, rahakotti ja isiklikku ellu. Saadet juhib Vilja Kiisler.

Jaga lugu:
Hetkel kuum