Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kapten Tenkes on ungari asjatundja
Äripäeva klienditestis sai Tõnismäel asuv ungari roogi pakkuv restoran Kapten Tenke? paremuselt läbi aegade neljanda tulemuse. Hindas ASi Silber Auto nõukogu esimees Väino Kaldoja.
Lõunakülaline hindas maksimumpunktidega teenindust -- sõbralik, kiire ja professionaalne. Maitsekalt tagasihoidliku interjööriga restorani hubasus ja roogade ning veinivaliku tase lubavad sinna viia iga külalise. Kapten Tenke?is peaks ka perega vahva olema. Väino Kaldoja märgib, et koha pretensioonitus ei nõua lipsustatud olekut. Teenindaja soovituste põhjal kujuneb mitmekesisest menüüst huvitav toiduvalik. Külaline sööb Tenke?i praadi (98 kr), mina paneeritud ajusid Buga Jakabi moodi (69 kr). Ettekandja sõnul on enamtellitud Mustlaspraad (78 kr). Gulja?? (28 kr) eelroana on vürtsikas. Kaldoja hindab restorani portsud suurepoolseks, mistõttu peaks enne kolme käigu tellimist järele mõtlema.