Parts ei leidnud ei saba ega sarvi

06. märts 2001, 00:00

Haigekassa juhtide hüppelist palgatõusu põhjendas avalike suhete konsultant Kaja Tampere vastutuse määra suurenemisega Haigekassa seaduse jõustumisel: ?Nad vastutavad nüüd kõige eest koos oma saba ja sarvedega?

Riigikontrolör Juhan Parts aga ütles riigikogu ees, et ei leidnud seadusest vastust küsimusele, mille eest haigekassa vastutab. Partsi sõnul piirduvad haigekassa juhtimisotsused eelkõige operatiivtasandiga. Kindlustusele omane vastutuspõhimõte haigekassa puhul ei kehti. Kui haigekassa juhid teevad operatiivtööd, peab ka palk olema võrreldav operatiivtöötajate ? tuletõrjujate või parameedikute omaga. Või väiksemgi ? viimaste vastutus on suurem.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing