• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seadused on nagu loll ülemus

  Firma on asutatud ja enam vähem korralikult käimagi saadud. Terve rida piike on murtud ning juba hakkavad algaja etevõtja silmad tegelikkusele avanema.
  Kuigi avalikult kuulutatakse nagu ellu astuvale abituriendile, et kogu mailm on su ees valla, mine ja ole ainult mees, siis tegelikult ühegi ukse peal enamasti lahkelt naeratavat ?veitserit pole. Pank kutsub küll laenama, kuid peatselt selgub, et on veel terve rida agasid, mis pildi tükk maad süngemaks muudavad. Samuti selgub, et kui tahad oma paarile töötajale head, ning neile puhast joogivett pakud, siis on see hoopis luksus, mitte elementaarne tervise eest hoolitsemine.
  On veel terve rida imelikke seikku, mis kukalt kratsima panevad ja enamuse firmajuhtidest kiruma. Oma Firma mõtles asjasse pisut selgust tuua ning küsida, et miks ikka nii on ja kas tegemist on normaalse olukorraga. Kuigi algul kipputi muigama ja sooviti üht-teist lisada, siis kommenteerimisind rauges üsna kiiresti.
  Seadusandlust võib võrrelda ülemusega, keda ikka kirutakse ja vahel pilatakse, kuid avalikult eelistavad kõik viisakalt suu kinni hoida. Seega võib õigeks pidada Riigikogu õiguskomisjoni esimehe Jüri Adamsi kommentaari, et kui rahulolematus ei suuda võtta isegi nii väikest kuju nagu vähemalt ühe (101st) Riigikogu liikme algatus, siis ilmselt pole see oluline.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.