• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kadriorus valmib uus kortermaja

  Järgmise aasta alguses võivad uued elanikud sisse kolida keldrist pööninguni renoveeritud eelmise sajandi alguses ehitatud puitelamusse elukeskkonnana kõrgelt hinnatud Raua tänava kvartalis.
  Uute korterite müügi ja arendamisega tegeleva Real Kinnisvara arendusjuht Roland Kore märgib, et tegemist on omanäolise arhitektuuriga ajaloolise puitelamuga, mille väärtust tõstab kahtlemata rahulik elukeskkond ning kesklinna vahetu lähedus. ?See on kõrge turunõudlusega piirkond, kus investeeringu väärtus aja jooksul ei lange, pigem läheb ikka vastupidi.?
  Enne renoveerimistööde alustamist oli maja üsnagi haletsusväärses seisukorras. Nüüd saab maja juures kõik olema uus ? fassaad, konstruktsioonid, elektrisüsteemid, katus. Kolmanda korruse korterid asuvad osaliselt kahel tasapinnal, maja katusel on koha leidnud suveterrass.
  Elamut köetakse lokaalse gaasikatlamaja abil, välisuksele on paigaldatud fonolukk, ülemise korruse korteritel on rõdud ja korteritesse on võimalik ehitada kamin.
  Roland Kore loodab, et maja valmimisajaks tuleva aasta alguses on kõik korterid ka omaniku leidnud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.