800 000 krooni kaasavara

ÄP 08. aprill 2009, 00:00

Tartu Ülikooli haldusdirektori ametikohalt koondatud Riho Illaku oskus endale kasulikke lepinguid sõlmida äratab aukartust. Haldusdirektorina käsutas Illak 15 aastat võimukalt ülikooli varasid ja oli ka ise edukas kinnisvaraomanik. Nagu ütles üks inimene mullu Äripäevale: "Tüüpiline avaliku sektori skeem, kus müüakse odavamalt ja ostetakse kallimalt ning otsustajale tuleb sealt otse ja kaudselt tagasi." Ametist lahkudes aga pistis Illak koondamistasuna taskusse 800 000 krooni. Tööjõuturul on vabanenud üks majanduslikult mõtlev inimene.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing