Alyona Stadnik • 10. august 2011 kell 12:51

Putin kiidab Eestit

Teisipäeval toimus Sotšis Venemaa peaministri Vladimir Putini ja tema Soome kolleegi Jyrki Kataineni kohtumine, kus Putin tunnustas Soomet, Eestit ja Luksemburgi põhimõttekindla majanduspoliitika eest.

Putini sõnul tuleb ajada jätkusuutlikku makromajanduslikku poliitikat, vahendab Vene majandusleht Kommersant.

„Ma nimetan ainult kolm riiki, mis peavad järjekindlalt kinni Euroopa Liidu majanduslikest põhimõtetest: Soome, Eesti ja Luksemburg,“ ütles Putin.

Putini ihuajakirjanik Andrei Kolesnikov kirjutas ajalehes, et Soome peaminister Katainen, kelle riik sattus ootamatult sellesse Vladimir Putini auväärsesse nimekirja, vaatas Venemaa peaministrit soojuse ja isegi teatava hellusega.

Putin loodab, et maailmamajandus hakkab tasapisi taastuma.

Hetkel kuum