Puhkepäev. Nalja nabani

31. jaanuar 2014, 00:00

Veebruaris ja märtsis pakuvad koomikud Eesti erinevais paigus mõtteainet elulistel teemadel, muidugi läbi huumori. Puhkepäev nimetab valiku stand-up-etendusi.

Mis on mis

  • Jan Uuspõllu stand-up-etendus “Miks mina?”

2.02–1.03 erinevates Eesti paikades
Jan Uuspõld otsib tükis vastuseid küsimustele, miks me ärkame igal hommikul, kuigi me tahaksime veel magada? Miks me läheme tööle, kuigi palk on väike ja ülemus karjub? Miks me ostame endale laenuga kodu ja hiljem ägame igal kuul räigete intresside all? Etenduse autorid on Rein Pakk ja Jan Uuspõld.
Piletid: 12–16 eurot sõltuvalt toimumiskohast
www.monoteater.ee

  • Comedy Night

5.02 kl 20 Tartus Vilde Lokaalis
6.02 kl Tallinnas klubis Hetk
Comedy Estonia õhtutel astub üles Bob Maclaren. Ta on teravate ja tabavate ütlemiste ning omapärase stiiliga lugudejutustaja Uus-Meremaalt. Lisaks temale astuvad lavale Niels Forsberg Taanist, Louis Zezeran, Janika Maidle ja Sander Õigus.
Piletid: 5–6 eurot
Tasub teada: inglise keeles
www.comedyestonia.com

  • Stephen Frost’s Imrove AllStars

7.02 kl 19 Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus
Komeediklubi lavale astuvad  neli vaprat koomikut ilma käsi­kirjata. Publiku suunava käe all sünnivad otse laval sketšid ja koomilised draamad. Trupi juht on Stephen Frost, kel on oma pika karjääri jooksul olnud osa menukates ÜK teleseriaalides nagu “Whose Line Is It Anyway?”, “The Young Ones” ja “Never Mind The Buzzcocks”.
Lisaks Stephenile on trupis veel Andy Smart, Dave Johns ja Carl Kenned.
Piletid: eelmüügist 13–16 eurot, kohapeal 20 eurot
Tasub teada: inglise keeles
www.komeediklubi.ee

  • Russell Brand

21.02 kl 19 Tallinnas Nokia Kontserdimajas
Briti koomik ja näitleja Russell Brand tuleb Tallinnasse oma komöödiatuuri “Messiah Complex World Tour” raames. Tema esimese maailmaturnee keskmes on ajaloolised suurkujud, keda Brand kahtlustab kannatamas messia kompleksi ehk säärase vaimse häire all, mis paneb kannatanu uskuma, et ta võib olla messias. Ta räägib sellest, kuidas Gandhi esindab intellekti, Che julgust, Malcolm X suurt südant ja Jeesus jumalikku ja loovat energiat. Lisaks viskab ta nalja ka enda üle.
Piletid: 29–35 eurot
Tasub teada: inglise keeles
www.ticketpro.ee

  • Stand Up Comedy with Louis & Stewart – Tommy Tiernan

26.03 kl 20 Tallinnas kinos Sõprus
Tommy Tiernan on Iirimaal legendi staatusesse tõusnud  koomik. Tema meistriklass stand-up’is laseb tal katsetada ja võtta riske, mida vähem kogenud koomikud endale lubada ei saa. Tegemist on äärmiselt osava jutustajaga, kellel on haarav energia ja kes ei väsi publikuga katsetamast. Õhtujuhid on üritusel Louis Zezeran ja Stewart Johnson.
Piletid: 12 eurot
Tasub teada: inglise keeles
www.comedyestonia.com

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. January 2014, 16:25

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing