1. november 2000 kell 10:06

Koduhaldjas hakkab tasuta toitu koju vedama

Koostöös Soome Keskoga hakkab OÜ Koduhaldjas detsembrist klientidele toidu- ja esmatarbekaupu tellimiste alusel koju vedama. Tavapärast teenustasu seejuures maksma ei pea. OÜ Koduhaldjas juhatuse esimees Koit Repnau ütles, et erinevalt senistest toidukauba kojuveo teenuse pakkujatest ei pea klient enam maksma teenustasu. 'Klient tellib telefoni teel kauba ja talle viiakse see koju või kontorisse, teenustasu ta kohaletoomise eest ei maksa,' rääkis Repnau. 'Eelkõige on selline asi mõeldud näiteks inimestele, kel pole aega poes käia ja inimestele, kes on näiteks kodus haiged.' Koduhaldja vahendusel on võimalik tellida 4000 toodet. Detsembist saab kaupa tellida tööpäeviti kella 8?22, puhkepäeviti 8?20, järgmise aasta algusest ööpäevaringselt.

Hetkel kuum