• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvararalli on rahvuslik sprordiala

  Hinnaralli ja kinnisvaramull on need kaks sõna, mis on kostnud tänavu iga teise eestlase huulilt. Kinnisvararalli võttis rahvusliku spordiala mõõtmed. Kohati muutub arutelu kinnisvara teemal juba totruseks.
  Mis saab edasi? Sellele küsimusele ei taha keegi eriti vastata. Spetsialistid piirduvad vaikselt habemesse pomisemisega: toimub stabiliseerumine, hinnakasv jääb 5-10 protsendi piiresse, väärtustatakse unikaalset kinnisvara jne. Selliseid vastused ei rahulda paraku mitte kedagi. Julgemad analüütikud manavad juba aastaid hirmsat krahhi. Ent aasta-aastalt kõlavad nende ennustused üha õõnsamalt.
  Tuleb tõdeda, et keegi ei suuda tulevikku näha. Ent mina väidan, et sellest pole ka midagi.
  Kinnisvara pole aktsia, mille puhul on ainuke küsimus selles, kas see tõuseb või langeb. Kinnisvara on siiski koht, kus elada, ning pole mõtet uurida iga hetk, hirmuhigi otsa ees, mis on selle väärtus täna, kas tõus jätkub või tuleb langus jne. Soovitan pigem nautida oma kodu. Kui kodu on ilus ja armas ning seda pole lähiajal vaja müüa, mis tähtsust sel siis on, kas see maksab täna 12,5 protsenti rohkem või vähem kui eelmisel aastal? Keegi ei käi ju oma juveele ja kuldehteid iga paari kuu tagant juveliiri juures hindamas ning ei joonista seina peale kulla maailmaturuhinna graafikut. Soovitan jõuludeks aeg maha võtta, unustada euribor ja ruutmeetrihind ning lihtsalt puhata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
ABB – alati näoga klientide, koostööpartnerite ja töötajate poole
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.
Tänavu Eestis tegutsemise 30. aasta juubelit tähistav ABB soovib ka edaspidi olla Eesti tööstuse lipulaev, pakkuda nii häid tooteid ja teenuseid kui ka töökohti ja arenguvõimalusi.