Pille Ivask • 30. august 2017 kell 16:18

Uuel iPhone’il puudub kodunupp

iPhone 7 peaks olema viimane õunatelefon, millel on füüsilisel kujul kodunupp  Foto: epa

Bloomberg vahendab, et kuulduste kohaselt puudub mõne nädala pärast välja tuleval iPhone 8 kodunupp.

Lisaks kodunupu uuendusele peaks uue iPhone’i ekraan olema äärest ääreni. Võrreldes varasemaga kasutab Apple uuel õunatelefonil OLED-ekraani, mille, tõsi, on konkurendid eesotsas Samsungiga juba üpris ammu kasutusele võtnud.

Uuendusena tuuakse iPhone 8 puhul välja ka see, et sõrmejäljelugeja, mis asus varem kodunupu sees, asendatakse nüüd 3D näoskaneerimissensoriga. Sensori abil saab nii telefoni lukust avada kui ka näiteks makseid teha. Lisaks on telefonil sensor, mis tunneb näo ära ka pimedas.

Apple ise pole kuuldusi iPhone'i uuendustest kommenteerinud. 

Hetkel kuum