Tallinna Vesi protsessib hindade üle edasi

Foto: Andras Kralla

Tallinna Vesi esitas läinud nädalal konkurentsiametile vaide seoses ameti detsembrikuise otsusega, millega jäeti kooskõlastamata ettevõtte poolt taotletud veeteenuse hinnad Tallinna ja Saue linna tegevuspiirkonnas.

Konkurentsiameti hinnangul peaks ettevõtte müügitulu olema taotletust ligikaudu 10 miljonit eurot väiksem, Tallinna Vesi sellega ei nõustu ja plaanib jaanuari jooksul esitada ka oma põhjendused hinnakomponentide osas.

Vaidluse lõpuni kehtivad praegused hinnad.

Ettevõte ootab jätkuvalt ka otsust käimasolevast rahvusvahelisest vahekohtumenetlusest. Tallinna Vesi ja United Utilities (Tallinn) B.V. on esitanud Eesti riigi vastu kahju hüvitamise nõude Eesti ja Hollandi vahelise investeeringute soodustamise ja vastastikuse kaitse lepingu alusel.

Hetkel kuum