Juhan Lang • 18 juuni 2018

Külas on EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas ja investor Madis Müür

Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang  Foto: Raul Mee

Külas on EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas, kellega räägime mullu börsile tulnud kinnisvarafondi EfTEN Real Estate Fund III värskest plaanist enne aasta lõppu tulla turule uue aktsiaemissiooniga.

Tallinna Sadama aktsia esimestest kauplemispäevadest ja eelootava nädala olulisematest finantsturge mõjutavatest sündmustest aitab ülevaadet teha LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel. 

Idufirmadesse investeerimisest ja sellest, millised riske tuleb võtta turu keskmisest kordades parema tootluse teenimiseks, räägime viimase paari aastaga mitmete investeeringutega sadu protsente tootlust teeninud Madis Müüriga.

Programmi veavad Liis Amor ja Juhan Lang.

Hetkel kuum