Äripäev • 31. juuli 2018
Jaga lugu:

Investeerimine kinnisvarasse ja neljapäevane töönädal

Alyona Stadnik ja Tanel Orro (Reinvest24 OÜ tegevjuht)  Foto: Äripäev

Hommikuprogrammis räägime kinnisvarainvestoriks olemise plussidest ja miinustest. Aga kui ma ei taha kinnisvarasse investeerida, siis millised on alternatiivid? Räägime uuesti kinnisvarasse investeerimise võimalusest ja uue aja ühisrahastusplatvormist. Stuudios on külas Reinvest24 OÜ tegevjuht Tanel Orro.

Elisa hakkas telemüügi valdkonnas testima neljapäevast töönädalat, millega on kaasa läinud üle 100 töötaja. Kui aeg on raha ja raha ei ole, siis kuhu aeg kulub? Külas on tööajaarvestuse ekspert, Begin Tarkvara müügijuht Siim Laurik, kellega arutleme kaasaegse tööaja arvestamise üle. Juttu tuleb nii trendidest kui ka tehnoloogilistest võimalustest antud valdkonnas.

Lisaks tuleb juttu Apple'ist.

Stuudios on Alyona Stadnik ja Kaspar Allik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum