Sellel korral on külaliseks Mon Repo peakokk Vladislav Djatšuk. Uurime, mis on värskelt pärjatud restorani Mon Repos suurepärase müügi ja teeninduse x-faktor. Mis kutsub inimesi sinna ikka ja jälle tagasi? Kuidas töötab müügitiim ja kas hea jootraha on kvaliteedimärk?
Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.