Meelis Mandel • 8 jaanuar 2020

Välisinvestorid armastavad tulumaksust vaba kasumit

Your Office´i vastutava partneri ja peajuristi Mirjam Marastu sõnul peibutab välisinvestoreid Eesti kui digiriigi hea kuvand.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Your Office'i vastutava partneri ja peajuristi Mirjam Marastu sõnul peibutavad välisinvestoreid Eestisse investeerima soodne maksukliima ja digiareng.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Eestisse investeeriva Hongkongi ettevõtja William Ng esindaja Mirjam Marastuga sellest, mis välisinvestorit Eestis üllatab, mis neid Eestisse meelitab ning mis takistab investeerimist.

Marastu sõnul meeldib välisinvestoritele, et kasumit tulumaksuga jooksvalt ei maksustata, samuti digiarengu poolest eesrindlik Eesti. Miinusena näeb osa investoreid aga seda, et pangakontot on siin teinekord keeruline avada.

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum